Over Sanne

OVER

sanne margarite

Wie ben ik? Sinds 9 jaar werk ik freelance als Visual designer / UX designer voor verschillende opdrachtgevers. De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt voor SNS Bank, BLG Wonen, Gemeente Amsterdam, ABN AMRO, Essent, Meditatie Amsterdam, Leger des Heils, Gemeente Haarlem en een aantal start-ups zoals BoldData en Uit de Grond.

Ik combineer mijn kennis van gedragspsychologie, persuasion design, online sociaal gedrag en de laatste ontwikkelingen op het gebied van design om voor jouw website het verschil te maken. Mijn ontwerpen vallen op door eenvoud en evenwicht. Clean design zonder poespas. Waarin de bezoeker altijd centraal staat, en waarbij het functionele ontwerp en het visuele design elkaar versterken.

Mijn werkplek zit naast het Vondelpark, in hartje Amsterdam. De prikkelende stad zorgt voor de nodige afwisseling en inspiratie. Ik ben gek op Amsterdam, maar ook op verre reizen. Mijn grootste passie is kitesurfen, dus ik reis regelmatig naar de andere kant van de wereld opzoek naar nieuwe kitesurfspots. Momenteel ben ik een kitesurfplatform aan het opzetten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op POPkitesurf.

Zin gekregen om samen met mij een mooi project neer te zetten? Neem dan contact op!

 

Interesse om samen een mooi project neer te zetten?

© sannemargarite 2014 | all rights reserved